Grilyje kepti burokėliai pagardinti slyvų kauliukų aliejumi ir lazdynų riešutų trupiniais

2019-10-03 0
  Nuostabus metas dabar. Džiugina ne tik puikus oras, bet ir daržo gėrybių gausa. O gėrybių tiek, kad nejučiom tik apie jas galva ir sukasi. Kada spėti visas suvalgyti, kaip skaniai pasigaminti, ar valgyti…

Pūstos burnočio sėklos (be glitimo)

2019-01-20 2
  Pusryčiai man – šventas dalykas. Pusryčiauju kasdien: nesvarbu kur esu, ką turiu šaldytuve ar kuria koja iš lovos išlipu. Kadangi pusryčiauju kasdien, tai ir patiekalai greitai pabosta. Turiu nuolat sukti galvą, kaipgi save…

Naminis migdolų pienas (reikės vos 2 produktų)

2019-01-15 4
  Vienas iš pagrindinių mano mitybos principų yra ypatingas dėmesys kasdieniams produktams, bet ne tiems, kuriuos vartoju kartą per mėnesį ar pora kartų per metus. Vienas iš produktų, kurį naudoju kasdien, yra augalinis pienas.…

Namuose rauginti kopūstai

2018-09-05 0
  Kad ir koks buvo gausus, šios vasaros šviežių daržovių derlius jau po truputį senka, o noras kasdien valgyti daržoves niekur nedingsta. Lietuvoje per vasarą užsiauginame tikrai įvairių šakninių ir kopūstinių daržovių, kurios šaltuoju…

Naminis pomidorų padažas su obuoliais ir mėtomis

2018-09-03 0
  Šį savaitgalį mano mylima draugė atvežė lauktuvių iš sodo. Kaip žinia, mylimos draugės lauktuvių negaili ir atveža jų tiek, kad po to reikia greitai galvoti, kaip tas lauktuves skaniai sunaudoti. Nieko nelaukusi ant…

Sėklų daiginimas

2018-02-12 0
  Štai čia galite paskaityti, kaip nesudėtingai namuose susidaiginti ankštinius, o šiandien apie sėklų daiginimą. Trumpai drūtai.   Kas svarbu daiginant? Sėklos turi būti kokybiškos, nepasenusios (senos sėklos neretai labai sunkiai dygsta ar visai…

Kaip daiginti ankštinius?

2017-11-20 4
  Ankštiniai augalai neabejotinai yra vieni maistingiausių. Dėl baltymų gausos, į savo kasdienės mitybos racioną juos įtraukia vis daugiau žmonių. Tai, kad padidėja daigintų augalų maistinė vertė, vitaminų ir mineralų kiekis – anoks atradimas.…
Close