Labas!

Susipažinkim – esu Raminta, mylinti mama ir žmona.

2017 metų balandį dėl prastos savijautos, skydliaukės hormonų disbalanso, odos ir virškinimo problemų atlikau maisto netoleravimo testą. Paaiškėjo, jog netoleruoju glitimo turinčių produktų, avižų, kiaušinių, kai kurių riešutų, sėklų ir visų gyvulinės kilmės pieno produktų.

Pašalinau šiuos produktus iš savo mitybos raciono ir dabar, praėjus pusei metų, jau nebeturiu nei vieno prieš tai mane varginusio simptomo: jaučiuosi puikiai tiek fiziškai, tiek psichologiškai, išnyko skydliaukės hipofunkcija (nors gydytojai tvirtino, jog tai “liga” visam gyvenimui), virškinimo problemos ir odos bėrimai taip pat jau praeityje.

Pašalinus produktus, kurių netoleruoju, iš pradžių atrodė, kad nėra ką valgyti. Nepaisant to, laikui bėgant išbandžiau ir atradau daug puikių alternatyvių produktų, kurie puikiausiai pakeičia tuos, kurių negaliu vartoti.

Sužinojus apie maisto netoleravimą taip gali atsitikti ir jums, todėl šio tinklaraščio pagalba noriu su jumis dalinti savo kasdieniais virtuvės eksperimentais ir atradimais. SOULFOOD.LT rasite nuostabių patiekalų idėjų, kuriuos galėsite pasigaminti ir valgyti, net jeigu ir esate alergiškas (jautrus), atrodo, begalei produktų.

Tikiu, jog įkvėpsiu bent vieną iš jūsų ir kartu mėgausimės aistra gaminti.

Raminta

 

Close