Jeigu visos košės jau pabodusios – burnočiai tikrai puikus pasirinkimas. Košė gaunasi tikrai labai skani ir maistinga. Nurodoma virti 35 minutes, bet pagudravus galima išsivirti ir per 10 minučių.
Burnočių košė (be glitimo)
Reikės
1 stiklinės burnočių
1 stiklinės verdančio vandens
1 stiklinės augalinio pieno
saujos razinų ar smulkintų datulių
žiupsnelio druskos
1/2 a.š. cinamono
saujos lazdyno riešutų
1 a. š. kokosų žiedų cukraus
Kaip virti⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Stiklinę gerai perplautų burnočių užpilkite stikline verdančio vandens ir palikite brinkti per naktį.
Ryte burnočius užpilkite stikline augalino pieno, berkite žiupsnelį druskos, cinamono, nedidelę saują razinų ar smulkintų datulių ir virkite apie 10 min. kol sutirštės.
Košę labai skanu valgyti su lazdyno riešutais ir šiek tiek kokoso žiedų cukraus.
Skanių žiemos pusryčių ir jums!
Raminta