Burnočių košė (be glitimo)

2019-01-12 0
Skaitant užtruksite mažiau negu minutę

 

Jeigu visos košės jau pabodusios – burnočiai tikrai puikus pasirinkimas. Košė gaunasi tikrai labai skani ir maistinga. Nurodoma virti 35 minutes, bet pagudravus galima išsivirti ir per 10 minučių. Kruopų ir skysčio santykis turi būti 1:2.

Kaip virti⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Stiklinę gerai perplautų burnočių užpilkite stikline verdančio vandens ir palikite brinkti per naktį.

Ryte burnočius užpilkite stikline augalino pieno, berkite žiupsnelį druskos, cinamono, nedidelę saują razinų ar smulkintų datulių ir virkite apie 10 min. kol sutirštės.

Košę labai skanu valgyti su lazdyno riešutais ir šiek tiek kokoso žiedų cukraus.

Skanių žiemos pusryčių ir jums!

Raminta


Komentuokite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close