Kepti obuoliai su cinamonu ir gvazdikėliais

2018-09-06 0
Skaitant užtruksite mažiau negu minutę

 

Geriausi dalykai jau atrasti, tereikia prisiminti.

 

Kepti obuoliai su cinamonu ir gvazdikėliais

4 obuolių

2 š. nerafinuoto cukraus (naudojau kokosų žiedų)

1 a. š. Ceilono cinamono

4-5 gvazdikėlių

Kaip gaminti

Obuolius nuplauti, išskobti sėklas.
Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi, sudėti obuolius ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje su kaitinimu iš viršaus ir apačios (be vėjelio funkcijos).


Grūstuvėje sutrinti 4-5 gvazdikėlius, dėti 1 a. š. cinamono ir 2 š. mėgstamo cukraus. Viską gerai išmaišyti.


Obuoliams pakepus 20 min. ištraukti iš orkaitės, apibarstyti cukraus mišiniu ir dėti atgal į orkaitę dar 25 min. iki kol suminkštės.

Pastebėjimai

Jeigu naudosite mažesnius negu vidutiniai obuolius, atitinkamai trumpinkite kepimo laiką. Aš naudojau vidutinius – didelius.


Komentuokite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close