Falafelių salotos su burokėliais

2018-08-23 0
Skaitant užtruksite 1 min.

 

“Mažiau visada yra daugiau” sakau sau ir tuo vadovaujuosi kiekviename žingsnyje: tvarkydama drabužių spintą, rinkdama draugei gimtadienio dovaną, skaičiuodama artimų draugų ratą, planuodama dieną ar savo lėkštės turinį.

Pastarąjam stengiuosi skirti laiko, kad galėčiau atrasti tai, kas tinka man ir mano skrandžiui. Taigi, visuomet turiu keletą sezono mėgstamiausių derinių, negaištu laiko kaskart galvodama, ką pasigaminus, ir esu rami, kad pasirinkus bet kurį iš jų būsiu soti ir laiminga.

Galbūt tai nežengia koja kojon su šių dienų socialinių tinklų srautais, kuriuose kasdien galima atrasti ir išbandyti šimtus naujų receptų, bet tai ir nėra mano tikslas. Noriu įkvėpti klausytis savęs ir nepaskęsti receptų jūroje, iš kurios išbridus neretai piniginė tampa lengvesnė, o spintelėse ir toliau kaupiasi “kur nors sunaudosiu” produktai.

Šiandien pietums: mylimiausi falafeliai, rukola, agurkas, avokadas, jauni burokėliai, sauja įvairių sėklų ir viskam vainikuoti – skrudintų moliūgų sėklų aliejus.


Komentuokite:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close